RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Dieve, išmokyk mus meilės

Protas ir skylė.Protas ir skylė.

Algis Ramanauskas yra ypatingas politikas. Jis galbūt niekad neturėjo idėjų, kuriomis galėtų didžiuotis, tačiau kai prabyla bent jau nekomentuoja to, ko nesupranta. Kai prabyla jo partijos kolega Kęstutis Masiulis, kažkur viduriuose užkaukia vilkas ir stoja baseto akys, ražosi rankos, veidu užslenka kodėl.

Iš Kęstučio Masiulio aukso kolekcijos,:

Tuo metu konservatorius-krikdemas Kęstutis Masiulis pasiūlė uždrausti tyčiotis iš kitų žmonių aprangos ar išvaizdos – tai esą būdinga vaikams ir paaugliams.

Kaip žinia, vaikai šiais laikais labai žiaurūs. Praeitais laikais vaikai irgi buvo labai žiaurūs. Užpraeitais laikais vaikai buvo žiaurūs. Egipto klestėjimo laikais jie negerbė suaugusių. Pradėdami išsiskirti jie pirmiausia imasi ženklų: kitaip rengtis, kitaip elgtis, klausyt kitokios muzikos ir valgyti kitokį maistą. Ir nekęsti kitų. Pasigilinus į citatos esmę, Kęstutis Masiulis siūlo uždrausti vaikus ir paauglius. Kadangi jis labai dažnai nusišneka, jam turbūt jau patinka teisintis, todėl būtų labai smagu paklausyti, kaip jis kažką slebizavoja lyg dokumentų smulkintuvas būtų užspringęs ir piltų turinį atgal.

Kęstutis bandė įsilieti į diskusiją dėl Baudžiamojo kodekso pataisos, kuria internetas pripažįstamas visuomenės informavimo priemone, žiniasklaida.

Tačiau iš kitos pusės - tikriausiai aš pats šrederis, kadangi jeigu atmesti tolerancijos politikos tradiciją ir Realpolitik, jo pasisakymas logiškas. Tolerancija nėra meilė. Tolerancija yra pakantumas. Jeigu tu puolęs į tamsą (aš visada kartojau, kad nesu homofobas, o esu homoskeptikas ir išjungęs kompą linkėjau susikišti savo politkorektiškas politikas į savo goatsee'iškas komunistines subines) ir nekenti kitokių, jeigu tu pats sau dievas, o kituose matai neatitikimo klaidas dėl išraiškos būdų, įstatymas tau nepadės. Jis tave gali persekioti, bausti už rasizmą, seksizmą, izmą, tačiau jis tavęs neprivers mylėti. Spaudimas būti kitokiu, tokiu, kokiu tave nori matyti, yra nieko vertas be tavo paties valios. Milijonas rėkiančių blogerių dar nėra teisūs, nors ir teisuoliški. Jausmų politika - ar tai iš neturėjimo, ką veikti, ar ... ... ...

teikiryzis

a tu pats supratai, ka cia pasakei?

Tava mama

Nu ti tep blyn

cetuz

savo žaliom akim matau pareina laikas, kai pradėsiu pelnytis tada,
kai mane vadina žaliaakiu; priversiu arba atsiimt žodžius, arba vadint mėlynakiu.

gal ta jausmų politika radosi norui pasipelnyt iš nelaimės.
vietoj to, kad jas išspręst - jausmų politika gimdo net atskirus pavadinimus
atskiroms nelaimėms. čiuju, tai kursto viską dar ir dar labiau.

visi_vaido_dantys

saunuolis esi, karoli.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.